Maak kans op een VIP pakket voor Viva Classic Live

Maak kans op een VIP pakket voor Viva Classic Live

Viva Classic Live is terug. Op 3, 4, 9, 10 en 11 september presenteert bariton Sef Thissen het 10 jarig jubileum. Speciaal voor de luisteraars verloot Classicnl voor elke avond een zeer bijzonder VIP pakket voor 2 personen. 
 

VIP pakket 

Viva Classics Live is een prachtige muzikale reis in de openlucht op het historische stadsplein van Venlo met groot orkest, koor en vele nationale en internationale top solisten. Speciaal voor de luisteraars verloot Classicnl voor elke avond een zeer bijzonder VIP pakket voor 2 personen. Geniet van het concert, overnacht in het prachtige 4 sterren Theater Hotel en sluit deze bijzondere ervaring af met een heerlijk ontbijt.
 

3 maanden gratis classicnl premium 

Exclusief voor de bezoekers van Viva Classic Live bieden wij 3 maanden gratis Classicnl Premium aan. Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt een code, deze vul je in via classic.nl/premium, en daarna geniet je non-stop reclamevrij, zonder onderbrekingen van de mooiste klassieke muziek.
 
Viva Classic Live vindt plaats op 3, 4, 9, 10 en 11 september. Classicnl mag voor elke avond een uniek Viva Classic Live VIP pakket voor 2 personen verloten. Wil je kans maken op een van deze VIP pakketten? Beantwoord dan de onderstaande prijsvraag.
 
Voor kaarten en meer informatie over Viva Classic Live, ga je naar maaspoort.nl.