classicnl

Online

Je kunt classicnl natuurlijk live beluisteren via onze website. Klik daarvoor op 'Luister live' links bovenaan deze pagina. Daarnaast kun je overal van de beste en mooiste klassieke muziek genieten op je smartphone en tablet via onze app. Onderaan deze pagina vind je uitleg over wat te doen bij problemen met het luisteren naar cassicnl.

Luisteren via Sonos

Naar classicnl luisteren kan ook via de Sonos luidspreker. In de Sonos app op smartphone of tablet kun je ons vinden als 'classicnl'. Je kunt ons in de app ook toevoegen aan je favoriete stations.

Luisteren via een stand-alone internetradio

Stand-alone internetradio's maken vaak gebruik van zogenaamde bestaande library's met links, die door de fabrikant zijn samengesteld. Het kan zijn dat classicnl hierin niet voorkomt of dat de link niet werkt. Je kunt dan onderstaande links proberen:

classicnl

classicnl Chill out

classicnl Opera

classicnl Soundtracks

Luisteren via iTunes

In iTunes kun je ons vinden onder Bibliotheek > Internetradio. Als je de categorie 'Classical' opent en naar beneden scrolt, vind je ons als 'Classic FM NL - Classic FM, classical music for everybody'.

Storingen van de stream via 'Luister live'

Problemen met de stream worden bij ons meestal snel opgemerkt en opgelost, maar het kan natuurlijk ook zijn dat er bij jou iets niet goed gaat. We helpen je graag op weg dit op te lossen, maar we hebben daarvoor wel zo veel mogelijk technische informatie nodig.

Bij aanhoudende problemen mail je naar info@classic.nl met de volgende informatie:

  • Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er gebeurt na het aanklikken van 'Luister live'.
  • Luister je vanuit Nederland?
  • Welk besturingssysteem gebruik je?
  • Is dit een 32- of 64-bits versie?
  • Welke browser browserversie gebruik je?
  • Welke versie van Flash gebruik je?
  • Heb je dit probleem ook in andere browsers (mocht je die geïnstalleerd hebben)?
  • Als je de player 45 seconden open laat staan, begint het geluid dan ook nog niet?

De antwoorden op een aantal van de technische vragen uit bovenstaande lijst kun je te weten komen door te surfen naar www.browsercheck.nl.