App
X
Classicnl Luisteraarsonderzoek
Zou je de onderstaande gegevens met ons willen delen ? Deze vraag niet meer tonen

App

Luister ook mobiel naar classicnl met de gratis apps voor iOS en voor Android. Hieronder vind je uitleg over en links naar de mobiele apps. De stream in de app gebruikt zo min mogelijk bandbreedte en is dus vriendelijk voor abonnementen met een datalimiet en zonder WiFi-verbinding te gebruiken. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de stream; je kunt probleemloos over je hoofdtelefoon of de speakers van je autoradio luisteren.

Tijdens het luisteren kun je je smartphone of tablet gewoon blijven gebruiken. Als de andere apps die je opent geen geluid gebruiken, blijft classicnl gewoon doorspelen. Als je per ongeluk een app start die wel geluid gebruikt, kun je na het afsluiten van deze app gewoon weer naar de classicnl app gaan en deze met een druk op de 'Play'-knop weer starten.

iPhone/iPad (iOS)

Als je de classicnl App uit de App Store downloadt, kun je op eenvoudige wijze vanaf smartphone of tablet in hoge kwaliteit naar classicnl en de themakanalen luisteren. Bovendien kun je terwijl je luistert de mobiele versie van onze website bekijken en meedoen met acties of de playlist raadplegen.

Android

Met de speciale classicnl app voor Android bestuurde smartphones en tablets heb je de stream van classicnl, de themakanalen, de playlist en alle acties altijd bij de hand. Deze app vind je in de Google Play Store.

Apple TV

classicnl is nu ook beschikbaar via Apple TV. Maak je gebruik van Apple TV? Download dan nu de app via je Apple TV om te kunnen genieten van classicnl, Chill out, Opera en Soundtracks.