Kabel

Kabel

Via deze pagina kun je terugvinden op welke frequentie classicnl bij jou wordt doorgegeven. Daarvoor bepaal je eerst via welke provider (kabelmaatschappij) je ons signaal ontvangt. Dat is het bedrijf waar je elke maand een factuur van krijgt.

Analoog

Als je naar classicnl luistert via een tuner die met een eigen kabel is aangesloten op de wandcontactdoos van je kabelmaatschappij, dan luister je waarschijnlijk analoog. Je hebt dan de FM-frequentie nodig waarop je classicnl kunt ontvangen via jouw provider.

Digitaal

Heb je een zogenaamde mediabox van je provider, dan is de kans groot dat je digitaal televisie kijkt. Er is dan ook een aantal kanaalnummers waarop je digitaal radio kunt luisteren. Je hebt dan het kanaalnummer nodig waarop je bij jouw provider classicnl kunt beluisteren.

Hieronder vind je een overzicht van de diverse providers. Elke link brengt je direct naar de pagina waar je de frequentie en/of het kanaalnummer van classicnl kunt terugvinden. Of je nu luistert via de gewone analoge kabel, digitale kabel, glasvezel enzovoort. (Sommige providers hebben wat langer tijd nodig om de wisseling van Classic FM naar classicnl te maken).

Interactieve Televisie

Maak je gebruik van Interactieve Televisie? Bekijk dan hieronder op welk kanaal classicnl te vinden is.

  • Caiway - 761
  • Delta - 918
  • KPN, XS4ALL en Telfort - 812
  • Solcon - 1022
  • Ziggo - 814

Staat jouw provider er niet bij? Laat het ons weten via info@classic.nl.