Win kaarten voor Het Zwanenmeer, 19 mei live in een Vue Cinemas en Kinepolis bioscoop

Win kaarten voor Het Zwanenmeer, 19 mei live in een Vue Cinemas en Kinepolis bioscoop

Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal, uitgevoerd door het Royal Ballet. Het Zwanenmeer is donderdag 19 mei live in de bioscoop te zien. We mogen 2 x 2 kaarten bij Vue Cinemas en 2 x 2 kaarten bij Kinepolis weggeven.
 

Klassiek sprookje 

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen. De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski. De weelderige productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet keert terug op het podium van het Royal Opera House nadat de heropleving in 2020 werd onderbroken door de sluiting van de theaters door de pandemie. Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen. Het orkest is het Royal Opera House.
 
Het Zwanenmeer is op donderdag 19 mei live in de bioscoop te zien. Kijk voor alle participerende bioscopen en encore-data op www.royaloperahouse.nl.
 
We mogen 2 x 2 kaarten bij Vue Cinemas en 2 x 2 kaarten bij Kinepolis weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.