Maak kans op kaarten voor het ZomerConcert van Katia & Marielle Labèque

Maak kans op kaarten voor het ZomerConcert van Katia & Marielle Labèque

Het legendarische pianoduo Katia & Marielle Labèque is op 3 juli samen met Filarmónica Joven de Colombia te horen tijdens de VriendenLoterij ZomerConcerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Classicnl mag kaarten voor dit concert verloten.
 

Filarmónica Joven de Colombia

De Filarmónica Joven de Colombia heeft sinds 2010 de muziekloopbaan van honderden Colombiaanse jongeren gelanceerd. Het jeugdorkest, een van de geliefdste ter wereld, reist deze zomer door heel Europa. Op het programma staat onder meer een nieuw werk van de jonge componist Wolfgang Ordoñez. De Filarmónica Joven de Colombia ontvangt bovendien het legendarische pianoduo Katia en Marielle Labèque. Zij soleren in Osvaldo Golijovs Nazareno, een extravagant orkestwerk vol stuwend slagwerk en feestelijke melodieën.
 

Stravinsky’s Petroesjka 

In Stravinsky’s sprookjesballet Petroesjka komt de gelijknamige pop tot leven. Maar het zit hem niet mee. Petroesjka wordt gevangengehouden door een tovenaar en de ballerina waar hij verliefd op is, ziet hem niet staan. De Filarmónica Joven de Colombia brengt dit sprankelende werk vol dansende beren, vechtpartijen en feestgedruis mét poppenspel en choreografie. Andrés Orozco-Estrada dirigeert.
 

VriendenLoterij ZomerConcerten in het Concertgebouw 

Vier de zomer met muziek! En zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart juist wordt verwarmd. Met prachtige concerten, van klassiek tot filmmuziek. Geniet van ons Operafeest op 2 juli met de meest geliefde aria’s van Verdi tot Mozart, van Beethovens Vijfde symfonie op 21 juli en De vier jaargetijden van Vivaldi op 3 augustus. En van grote sterren zoals de pianozussen Katia & Maria Labèque, violiste Liza Ferschtman en pianist Francesco Piemontesi. Op 24 juli klinkt de filmmuziek van John Williams. Verder heel veel jong talent in de acht internationale jeugdorkesten die komen spelen – van de Filarmónica Joven de Colombia en het National Youth Orchestra of the USA tot het Gustav Mahler Jugendorchester.
 
Classicnl mag kaarten verloten voor het concert van de Filarmónica Joven de Colombia en Katia en Marielle Labèque op zondag 3 juli in het Concertgebouw. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.