Win kaarten voor Turandot in de bioscoop
X
Classicnl Luisteraarsonderzoek
Zou je de onderstaande gegevens met ons willen delen ? Deze vraag niet meer tonen

Win kaarten voor Turandot in de bioscoop

Turandot, de laatste opera van Puccini, is een prachtige vertoning vol dans en drama. Turandot is LIVE te zien op woensdag 22 maart vanuit The Royal Opera House in London in een bioscoop bij jou in de buurt. We mogen 2 x 2 kaarten bij Vue Cinemas en 2 x 2 kaarten bij Kinepolis weggeven.
 

Muzikale juweeltjes

Aan het hof van prinses Turandot worden aanbidders die haar raadsels niet weten op te lossen, op brute wijze omgebracht. Maar als een mysterieuze prins een raadsel correct beantwoordt, heeft hij opeens alle macht in handen – en een glorieus geheim. Als het om leven of dood gaat, kan liefde dan alles overwinnen? De partituur van Puccini zit vol muzikale juweeltjes (zoals de beroemde aria 'Nessun dorma'), terwijl de productie van Andrei Serban gebruikmaakt van Chinese theatrale tradities om een kleur- en fantasierijk tableau van het oude Peking op te roepen. Antonio Pappano is de dirigent, Anna Pirozzi zingt de titelrol en Yonghoon Lee zingt Calaf.
 
Turandot is op woensdag 22 maart 2023 live in de bioscoop te zien. Kijk voor alle participerende bioscopen en encore-data op www.royaloperahouse.nl.
 
We mogen 2 x 2 kaarten bij Vue Cinemas en 2 x 2 kaarten bij Kinepolis weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.