Win kaarten voor Doornroosje in de bioscoop
X
Classicnl Luisteraarsonderzoek
Zou je de onderstaande gegevens met ons willen delen ? Deze vraag niet meer tonen

Win kaarten voor Doornroosje in de bioscoop

Betoverende en sprookjesachtige personages komen tot leven in het beroemde ballet Doornroosje, LIVE te zien op woensdag 24 mei vanuit The Royal Opera House in Londen in een bioscoop bij jou in de buurt. We mogen 2 x 2 kaarten bij Vue Cinemas en 2 x 2 kaarten bij Kinepolis weggeven.
 

Betoverend ballet voor het hele gezin

Doornroosje neemt een zeer bijzondere plek in het hart en de geschiedenis van The Royal Ballet in. Het was de eerste voorstelling die gegeven werd toen in 1946, na de Tweede Wereldoorlog, The Royal Opera House in Covent Garden heropend werd. In 2006 werd de originele enscenering opnieuw opgevoerd en wordt sindsdien nog steeds met veel enthousiasme ontvangen. Zeer beroemd is de uitspraak van Frederick Ashton dat het pure classicisme van het 19de-eeuwse ballet van Marius Petipa een privéles is in de sfeervolle kunst en ambacht van de choreografie. Laat u meeslepen door de prachtige muziek van Tsjaikovski en de weelderige sprookjesontwerpen van Oliver Messel in een van de mooiste stukken uit het repertoire van het klassiek ballet.
 
Doornroosje is op woensdag 24 mei 2023 live in de bioscoop te zien. Kijk voor alle participerende bioscopen en encore-data op www.royaloperahouse.nl.
 
We mogen 2 x 2 kaarten bij Vue Cinemas en 2 x 2 kaarten bij Kinepolis weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.