classicnl

Luisterboeken Lounge krijgt live afsluiting in het Amstel Hotel

Classic FM lanceert deze week een speciaal boekenprogramma: de Luisterboeken Lounge tijdens de Week van het Luisterboek. Luchtige gesprekken met auteurs als Renate Dorrestein, Arjen Lubach en Susan Smit. Gesprekken met diepgang en humor, op zoek naar de mens achter de schrijver: van maandag 19 tot en met vrijdag 23 mei tussen 12.00 en 13.00 uur gepresenteerd door Michael Pilarczyk. Lees meer over de Luisterboeken Lounge.

Luisterboeken Lounge Live
De auteurs komen zondag 25 mei, samen met andere collega’s en vertegenwoordigers uit de luisterboeken branche bijeen in InterContinental Amstel Amsterdam voor de Luisterboeken Lounge Live. Er wordt aan collega schrijvers voorgelezen uit eigen werk. Tijdens de Luisterboeken Lounge Live wordt een exclusieve Royal Afternoon Tea geserveerd die bestaat uit vier verschillende koude en warme gangen en bijpassende theeën van uitzonderlijke kwaliteit. Inspirerende klassieke muziek is tijdens deze Royal Afternoon Tea te horen over de geluidsinstallatie van Bowers & Wilkins.

InterContinental Amstel Amsterdam

Het Amstel Hotel staat al sinds de opening in 1867 bekend als het meest prestigieuze hotel van Nederland. Het hotel telt 79 kamers, zeven banquetingzalen, twee restaurants inclusief het met een Michelin ster onderscheiden restaurant La Rive, de trendy A bar, comfortabel ingerichte terrassen met uitzicht over de Amstel en een volledige uitgeruste Health & Fitness Club. www.amsterdam.intercontinental.com

Bowers & Wilkins
De Luisterboeken Lounge wordt mede mogelijk gemaakt door Bowers & Wilkins, een gerenommeerd, internationaal bedrijf gespecialiseerd in geluidsoplossingen. De hartstochtelijke liefde van John Bowers voor muziek is ruim 60 jaar geleden de basis geweest voor de luidsprekers van Bowers & Wilkins. Zijn leven lang zocht hij, met zakenpartner Roy Wilkins, naar de ultieme weergave van klanken. Met de buitengewone luidsprekertechnologie van Bowers & Wilkins bereikt de weergave van de luidsprekers die van de oorspronkelijke opname. Kijk voor meer informatie op www.bowers-wilkins.nl.